C.S.V. Dindoa

C.S.V. Dindoa is een Sportcomplex gelegen aan Watervalweg 170 in Ermelo.

Meer informatie over C.S.V. Dindoa in Ermelo

Dindoa heeft een nieuwe wedstrijd gepland op 28 oktober 2023 om 18:15 uur tegen Rohda. De vereniging is bezig met een crowdfundingsactie om de renovatie en verduurzaming van de sporthal te financieren. Ze bieden annuïtaire leningen en periodiek aftrekbare giften aan om dit mogelijk te maken. Daarnaast willen ze een flexibel lidmaatschap introduceren voor leden die niet meer wekelijks willen korfballen. Dindoa is ook op zoek naar technici om te helpen bij de renovatie en verduurzaming van de sporthal. Verder hebben ze dringend behoefte aan vrijwilligers voor de kantinedienst en zaaldienst tijdens de zaalcompetitie. De uitslag van de Rabo Clubsupport actie is bekend en Casper Compagner van het A1-team is opgenomen in de selectie van bondscoach Barry Schep na de RTC pre-challenge. De contactgegevens van Dindoa zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat C.S.V. Dindoa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van C.S.V. Dindoa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij C.S.V. Dindoa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C.S.V. Dindoa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar C.S.V. Dindoa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. C.S.V. Dindoa

Bezoekers bekeken ook