Wethouder Balverszaal

Wethouder Balverszaal is een Sportcomplex gelegen aan Volenbeekweg 51 in Ermelo.

Meer informatie over Wethouder Balverszaal in Ermelo

Je kunt de Wethouder Balverszaal in Ermelo huren voor verschillende sportactiviteiten. Deze sporthal is eigendom van de gemeente Ermelo en wordt beheerd door Interactie Sportbedrijf. De sporthal heeft een oppervlakte van 924 m2 en kan worden opgedeeld in twee delen. Er zijn 4 kleedkamers met douches, inclusief een mindervalide kleedkamer met eigen toilet. Daarnaast zijn er verschillende sportmaterialen aanwezig waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Er zijn een paar gratis parkeerplaatsen beschikbaar en de sporthal is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar, dus schrijf als eerste een beoordeling als je de Wethouder Balverszaal huurt.

Wil je weten wat Wethouder Balverszaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wethouder Balverszaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wethouder Balverszaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wethouder Balverszaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Wethouder Balverszaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wethouder Balverszaal

Bezoekers bekeken ook