De Wok

De Wok is een Chinees restaurant gelegen aan Burgemeester Langmanstraat 41 in Ermelo.

Meer informatie over De Wok in Ermelo

Restaurant De Wok Ermelo is een Chinees-Indisch-Szechuans-Thais-Cantonees specialiteiten restaurant. Ze bieden verschillende services aan, zoals maandmenu's, afhaalservice, cateringservice en a la carte eten. Vanaf juli zijn ze elke dinsdag gesloten. Het restaurant heeft ongeveer 40 zitplaatsen en heeft een gezellige sfeer. Als je allergieën of voedselgevoeligheden hebt, kun je dit aan het personeel doorgeven. Voor meer informatie kun je bellen naar 0341-560466 of contact opnemen via de website. Het restaurant is gelegen aan de Burgemeester Langmanstraat 41 in Ermelo.

Wil je weten wat De Wok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar De Wok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wok

Bezoekers bekeken ook