Ling Fa

Ling Fa is een Chinees restaurant gelegen aan Stationsstraat 57 in Ermelo.

Meer informatie over Ling Fa in Ermelo

Bij Ling-Fa Express kunt u genieten van heerlijke Chinese gerechten. Het restaurant streeft naar echtheid, puurheid en smaakvolheid, net zoals de lotusbloem waar het naar vernoemd is. De Chinese gastvrijheid staat hoog in het vaandel en Ling-Fa doet er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Naast de bekende gerechten zoals babi pangang en foe yong hai, biedt de Chinese keuken nog veel meer lekkernijen, zoals Kantonese en Szecheun gerechten. Ook voor bedrijfsuitjes of grote groepen kan Ling-Fa een buffetmenu samenstellen. Voor reserveringen of meer informatie kan er gebeld worden naar 0341-553001.

Wil je weten wat Ling Fa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ling Fa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ling Fa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ling Fa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Ling Fa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ling Fa

Bezoekers bekeken ook