Gereformeerde Kerken Nederland

Gereformeerde Kerken Nederland is een Hervormde kerk gelegen aan Prinsesselaan 11 in Ermelo.

Meer informatie over Gereformeerde Kerken Nederland in Ermelo

De Gereformeerde Kerken Nederland (GKN) is een kerkverband dat is opgericht op 26 november 2009. Deze kerken erkennen de Heilige Schrift als Gods Woord en leven daarnaar. Ze accepteren de belijdenisgeschriften, de Drie Formulieren van Eenheid, en volgen de gereformeerde Kerkorde. Hiermee blijven ze trouw aan de geloofsbelijdenis die de gereformeerde kerken in Nederland hebben behouden sinds de Afscheiding van de Nederlandse Hervormde Kerk in 1834. Op de website van de GKN vind je informatie over de agenda van de Generale Synode, recente berichten, de kerken, predikanten, zusterkerken en diverse onderwerpen.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerken Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerken Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerken Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerken Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Gereformeerde Kerken Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerken Nederland

Bezoekers bekeken ook