Nieuwe Kerk (PKN - Nederlands Hervormd)

Nieuwe Kerk (PKN - Nederlands Hervormd) is een Hervormde kerk gelegen aan Horsterweg 40 in Ermelo.

Meer informatie over Nieuwe Kerk (PKN - Nederlands Hervormd) in Ermelo

In de kerkdienst van afgelopen zondag werden de Tien Woorden voorgelezen door André Priem. Deze woorden bevatten onder andere het gebod om alleen God te aanbidden, God altijd in gedachten te houden, de naam van God met eerbied te gebruiken en rust te nemen op de zevende dag. Verder worden er geboden gegeven over het respecteren van ouders, het beschermen van het leven, trouw blijven aan je partner, eerlijkheid en dankbaarheid. Daarnaast wordt er in het nieuwsbericht aandacht besteed aan een inzameling voor de voedselbank op Dankdag voor Gewas en Arbeid.

Wil je weten wat Nieuwe Kerk (PKN - Nederlands Hervormd) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuwe Kerk (PKN - Nederlands Hervormd) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuwe Kerk (PKN - Nederlands Hervormd)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuwe Kerk (PKN - Nederlands Hervormd) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Nieuwe Kerk (PKN - Nederlands Hervormd) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuwe Kerk (PKN – Nederlands Hervormd)

Bezoekers bekeken ook