Herberg "In de Rimboe"

Herberg "In de Rimboe" is een Restaurant gelegen aan Schoolweg 125 in Ermelo.

Meer informatie over Herberg "In de Rimboe" in Ermelo

In de Herberg In de Rimboe kun je genieten van lekker eten, gezelligheid en vriendelijke bediening. Het restaurant is het warme hart van de camping en biedt een uitgebreide menukaart met gewoon goed eten. Er zijn wisselende seizoensgerechten en op thema-avonden kan de kok helemaal los gaan. Gasten beoordelen het restaurant gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren. Je kunt er lunchen, borrelen en dineren. Reserveren is mogelijk en honden zijn welkom op het terras. Daarnaast is er ook een take-away waar je snacks, pizza's en ijsjes kunt halen. De Herberg is geopend op vrijdag vanaf 16:00 uur en zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur. Als je na de maaltijd wilt blijven slapen, kun je terecht op de camping of in een van de bungalows. Het adres en de route zijn te vinden op de website van Herberg In de Rimboe.

Wil je weten wat Herberg "In de Rimboe" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herberg "In de Rimboe" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herberg "In de Rimboe"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herberg "In de Rimboe" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Herberg "In de Rimboe" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herberg “In de Rimboe”

Bezoekers bekeken ook