La Foresta

La Foresta is een Restaurant gelegen aan Drieërweg 125 in Ermelo.

Meer informatie over La Foresta in Ermelo

La Foresta is een populaire horecagelegenheid op Recreatiepark De Paalberg in Ermelo. Gasten kunnen zowel binnen als op het terras genieten van eten en drinken, met uitzicht op het zwembad. Het restaurant is ook toegankelijk voor gasten die niet op het park verblijven. Daarnaast is La Foresta een ideale locatie voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten. Ze bieden verschillende menu's aan, zoals een pizza & pasta buffet, schnitzel & saté menu, Italiaans buffet en Hollands buffet. Volg hen op social media en bezoek hun website voor meer informatie. (87 woorden).

Wil je weten wat La Foresta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Foresta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Foresta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Foresta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar La Foresta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Foresta

Bezoekers bekeken ook