Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon

Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon is een Dierenwinkel gelegen aan Kerklaan 8 in Ermelo.

Meer informatie over Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon in Ermelo

Hondenhobby is al ruim 35 jaar een begrip in Ermelo en omgeving. Ze zijn begonnen als een kleine winkel met hondenvoer en snoepjes, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een paradijs voor hondenliefhebbers. Sinds 1 juni 2018 zijn ze verhuisd naar een nieuw pand, waar ze nog meer bieden voor zowel de baas als de hond en kat. Zo hebben ze een 'Dog-Wash' waar je je hond kunt wassen, een trimsalon voor het verzorgen van je hond en een indoor trainingshal waar je terecht kunt voor trainingen. Daarnaast geven ze advies over voer en hebben ze een uitgebreide collectie trainingsattributen voor jachthonden. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen via mail of telefoon, of je kunt de winkel bezoeken.

Wil je weten wat Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hondenhobby, Hondenspeciaalzaak, Hondenschool & Trimsalon

Bezoekers bekeken ook