Pets Place

Pets Place is een Dierenwinkel gelegen aan Dokter Holtropstraat 130 in Ermelo.

Meer informatie over Pets Place in Ermelo

Pets Place is de grootste dierenwinkel van Nederland met een breed assortiment voor huisdieren. Ze hebben zowel een online webshop als meer dan 200 fysieke winkels. Naast huisdierproducten bieden ze ook producten en kennis op het gebied van tuinonderhoud, moestuinen, plantenverzorging en insectenbestrijding. Pets Place is een winkel waar huisdieren altijd welkom zijn en waar persoonlijk advies wordt gegeven. Ze verkopen producten van populaire merken zoals Royal Canin, Eukanuba en Whiskas. Of je nu een hond, kat, konijn, vogel, paard of reptiel hebt, bij Pets Place vind je alles wat je nodig hebt. Ze hebben zelfs speciaal voer voor zieke huisdieren. Volg Pets Place op social media voor inspiratie en advies, en schrijf je in voor hun nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van aanbiedingen en exclusieve deals.

Wil je weten wat Pets Place verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pets Place of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pets Place? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets Place het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Pets Place reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pets Place

Bezoekers bekeken ook