Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo

Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo is een Hotel gelegen aan Staringlaan 1 in Ermelo.

Meer informatie over Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo in Ermelo

De Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren Hotel, Wellnesslocatie & Congrescentrum op de Veluwe. Het hotel beschikt over 127 hotelkamers & suites, congres & vergaderzalen, een restaurant, terras, lounge, bar, bowlingbanen, Beauty & Health Center, fitness en een wellnesscentrum met zwembad, stoombad, whirlpool en sauna's. Er zijn ook 12 oplaadstations voor elektrische auto's beschikbaar. Daarnaast is de Heerlickheijd van Ermelo dé locatie voor congressen, vergaderingen en evenementen in Midden Nederland. Ze bieden de perfecte zaal om aan de verwachtingen van gasten te voldoen. Boekingen via de eigen website van het hotel worden gegarandeerd voor de laagste prijs. Mocht er toch een goedkopere aanbieding gevonden worden, dan kan er contact worden opgenomen met het hotel. Tot slot kunnen gasten de hotelarrangementen bekijken op de website.

Wil je weten wat Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo

Bezoekers bekeken ook