Hotel Landgoed Het Roode Koper

Hotel Landgoed Het Roode Koper is een Hotel gelegen aan Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 82 in Ermelo.

Meer informatie over Hotel Landgoed Het Roode Koper in Ermelo

76 jaar geleden opende Het Roode Koper zijn deuren en nog steeds verwelkomen ze gasten op deze prachtige plek in het bos. Tijdens een verblijf kun je ontspannen bij het zwembad of genieten van de vele sportieve mogelijkheden op het landgoed. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor een ontspannen en culinair verblijf. In de herfst kun je genieten van wandelingen en chef's culinaire najaarsgerechten in het restaurant. Het landgoed biedt ook rust en inspiratie voor vergaderingen en teambuilding. De keuken wordt beoordeeld als klassiek met ruimte voor creativiteit en een fijn texturenspel. Op Het Roode Koper kun je ook speciale momenten vieren en cadeaubonnen kopen voor een culinair diner of romantische overnachting. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van seizoensaanbiedingen en speciale activiteiten.

Wil je weten wat Hotel Landgoed Het Roode Koper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Landgoed Het Roode Koper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Landgoed Het Roode Koper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Landgoed Het Roode Koper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Hotel Landgoed Het Roode Koper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Landgoed Het Roode Koper

Bezoekers bekeken ook