Kringloopwinkel Ermelo

Kringloopwinkel Ermelo is een Kringloopwinkel gelegen aan Burgemeester van Oordtstraat 30 in Ermelo.

Meer informatie over Kringloopwinkel Ermelo in Ermelo

Stichting Kringloopwinkel Ermelo heeft verschillende locaties waar ze tweedehands spullen verkopen. De kringloopwinkel aan de Burg. Van Oordtstraat 30 is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur, en op zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur. Let op: de winkel is gesloten op Goede Vrijdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag. Daarnaast is er ook een meubelhal aan de Lokhorstweg 9 die open is op dinsdag, woensdag en donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. Helaas is de boeldagwinkel aan De Enk per 1 november 2022 gesloten vanwege sloop van het gebouw. Het Boeldagcomité is nog op zoek naar een alternatieve locatie en zal dit laten weten zodra er positief nieuws is.

Wil je weten wat Kringloopwinkel Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Kringloopwinkel Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel Ermelo

Bezoekers bekeken ook