MangoAndMore

MangoAndMore is een Winkel gelegen aan Kamperfoeliedreef 24 in Harderwijk.

Meer informatie over MangoAndMore in Harderwijk

Bij MangoAndMore kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om te beginnen met macramé. Ze bieden superzacht macramékoord aan waarmee je prachtige creaties kunt maken. Als je nieuw bent met macramé, hoef je je geen zorgen te maken, want MangoAndMore biedt tonnen tips en trucs, evenals complete instructies om je op weg te helpen. Ze hebben DIY-kits voor alle creatievelingen, van wandkleden tot plantenhangers. Daarnaast hechten ze veel waarde aan het milieu en gebruiken ze milieuvriendelijke verpakkingen en hebben ze een studio met zonnepanelen en een warmtepomp om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Als je hulp nodig hebt met macramé, kun je contact met hen opnemen en ze helpen je graag. Daarnaast zijn ze gecertificeerd volgens OEKO-TEX 100 en bieden ze gratis verzending boven €50. Let op: ze zijn op vakantie van 1 tot 5 mei en alle bestellingen worden op 8 mei verzonden.

Wil je weten wat MangoAndMore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MangoAndMore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MangoAndMore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MangoAndMore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar MangoAndMore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MangoAndMore

Bezoekers bekeken ook