OKwinkel.nl

OKwinkel.nl is een Winkel gelegen aan Ruigehoekweg 4B in Ermelo.

Meer informatie over OKwinkel.nl in Ermelo

Bij OK Winkel.nl kun je steunkousen vinden die licht en comfortabel zijn en je voeten en lichaam de energie geven die ze nodig hebben. Ze hebben ook een aantal populaire producten zoals ooievaar/kraam sokken, vrolijke tanden sokken, sushi sokken zwart, en nog veel meer. Deze producten hebben goede kwaliteit en de service is ook fijn, zo blijkt uit de positieve beoordelingen van tevreden klanten. Als je voor 12 uur 's middags bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven de €35,- in Nederland en boven de €50,- in België is de verzending gratis. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en je kunt contact opnemen via info@okwinkel.nl voor vragen en advies.

Wil je weten wat OKwinkel.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OKwinkel.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OKwinkel.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OKwinkel.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar OKwinkel.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OKwinkel.nl

Bezoekers bekeken ook