Robuust Steigerhout

Robuust Steigerhout is een Meubelmakerij gelegen aan Telgterweg 299 in Ermelo.

Meer informatie over Robuust Steigerhout in Ermelo

Robuust Steigerhout is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van maatwerk meubels. Ze bieden ideeën, ontwerpen en realisatie op maat aan, precies zoals de klant het wenst. Alle meubels worden met grote zorg en aandacht voor kwaliteit en uitstraling met de hand gemaakt. Het streven is om de meubels binnen 3-6 weken te leveren. Ze werken met verschillende soorten hout, zoals steigerhout, douglas en underlayment. In hun portfolio laten ze zien wat ze zoal maken, maar ze kunnen vrijwel alles maken wat de klant bedenkt. Het bedrijf is ontstaan uit de passie van Daan, die graag klust en met zijn handen bezig is. Zijn zoon Tom helpt hem hierbij en samen zorgen ze voor de kwalitatief hoogstaande meubels. Klanten kunnen contact opnemen via het contactformulier op de website of via social media.

Wil je weten wat Robuust Steigerhout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Robuust Steigerhout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Robuust Steigerhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Robuust Steigerhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Robuust Steigerhout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Robuust Steigerhout

Bezoekers bekeken ook