Studio Sama

Studio Sama is een Yogastudio gelegen aan Wiekslag 16 in Ermelo.

Meer informatie over Studio Sama in Ermelo

Studio Sama in Ermelo biedt yogalessen, individuele sessies en massages aan om bewust te worden van het lichaam en om balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. De naam 'Sama' betekent 'het is gelijk, er is geen verschil meer', wat verwijst naar het vinden van balans. Er worden verschillende groepslessen aangeboden, waaronder Hatha Yoga, Zwangerschapsyoga en Pilates. Daarnaast zijn er ook speciale lessen en massages voor zwangere vrouwen en moeders. Studio Sama biedt ook ondersteuning en tips tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. De eigenaresse van de studio, Sanneke Broersma-Kraus, gelooft dat yoga, massage en ademhaling haar helpen om rust en ontspanning te vinden en om in contact te komen met haar lichaam en zichzelf.

Wil je weten wat Studio Sama verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Sama of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Sama? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Sama het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Studio Sama reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Sama

Bezoekers bekeken ook