TOP Sport en Dansstudio

TOP Sport en Dansstudio is een Personal trainer gelegen aan Telgterpoort 1, Telgterpoort 2 in Ermelo.

Meer informatie over TOP Sport en Dansstudio in Ermelo

TOP Sport en Dansstudio biedt danslessen aan voor kinderen vanaf 6 jaar oud tot volwassenen. Ze hebben een breed scala aan stijlen, zoals moderne dans, kids jazz, streetdance, hiphop jeugd en zumba. Het team bestaat uit gepassioneerde docenten en trainers Marlous en Bjorn. Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de lessen of trainingen, kun je contact opnemen via e-mail of het contactformulier op hun website. De openingstijden van de dansstudio zijn op maandag van 16.15 tot 19.45, op dinsdag van 16.15 tot 20.30, op woensdag van 15.30 tot 20.00 en op donderdag van 16.15 tot 19.00. TOP Sport en Dansstudio is gevestigd in Ermelo.

Wil je weten wat TOP Sport en Dansstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TOP Sport en Dansstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TOP Sport en Dansstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TOP Sport en Dansstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar TOP Sport en Dansstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TOP Sport en Dansstudio

Bezoekers bekeken ook