Ursidae SportPerformance

Ursidae SportPerformance is een Personal trainer gelegen aan Telgterpoort 1 in Harderwijk.

Meer informatie over Ursidae SportPerformance in Harderwijk

Ursidae Sport Performance is een sportprestatiebedrijf dat is opgericht door Bjorn van Veggel. Na het werken in een high-end fitnesscentrum, zag hij de behoefte aan trainers die tussen de sportschool en de paramedische wereld in staan. Ze bieden de nieuwste inzichten over bewegen en geven eerlijk advies om je fysiek naar een hoger niveau te brengen. Met het principe "Meten is Weten" helpen ze je terug te komen op niveau na een blessure, blessures te voorkomen of een stapje hogerop te maken in jouw sport. Ze werken alleen op afspraak en zijn flexibel met hun agenda. Ursidae Sport Performance is er voor iedereen die fysiek en mentaal vooruit wil, of je nu wilt beginnen met sporten, jezelf wilt verbeteren als sporter of wilt terugkomen op niveau na een blessure. Ze zijn voornamelijk actief in de regio Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde en Biddinghuizen, maar werken ook buiten deze regio in overleg.

Wil je weten wat Ursidae SportPerformance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ursidae SportPerformance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ursidae SportPerformance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ursidae SportPerformance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Ursidae SportPerformance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ursidae SportPerformance

Bezoekers bekeken ook