Astrid & Geurt de woonprofessionals

Astrid & Geurt de woonprofessionals is een Woonwinkel gelegen aan Stationsstraat 75 in Ermelo.

Meer informatie over Astrid & Geurt de woonprofessionals in Ermelo

Astrid & Geurt de Woonprofessionals hebben als missie om mensen te helpen bij het creëren van een mooi huis. Ze bieden een breed assortiment aan raam- en wandbekleding, vloeren en verf. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan of liever een professional inschakelt, zij maken maatwerk toegankelijk voor iedereen. In de winkel van Astrid & Geurt in Ermelo vind je een compleet assortiment aan verf, behang en woningtextiel, samengesteld voor een optimaal resultaat. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen, staan vakkundige medewerkers klaar met passend advies. Als je na een bezoek aan de winkel behoefte hebt aan persoonlijk advies, kun je een Design Date afspraak maken. Astrid & Geurt bieden ook een nieuwsbrief aan waarin je op de hoogte blijft van de laatste woontrends. Bij Astrid & Geurt kun je terecht voor verschillende producten, zoals verf, vloeren, behang, gordijnen en raamdecoratie. Ze bieden exclusief maatwerk tegen een betaalbare prijs en staan ook klaar voor advies en het opmeten van de producten. Het assortiment kenmerkt zich door goede kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Daarnaast bieden ze ook service aan, zoals advies, styling en montage. Bij Astrid & Geurt werken ervaren vakmensen en woonprofessionals die zowel bedrijven als particulieren kunnen helpen. Ze hebben een groot assortiment aan vloeren en weten welke raamdecoratie het beste past bij jouw wensen. Je kunt je insch.

Wil je weten wat Astrid & Geurt de woonprofessionals verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Astrid & Geurt de woonprofessionals of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Astrid & Geurt de woonprofessionals? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Astrid & Geurt de woonprofessionals het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Astrid & Geurt de woonprofessionals reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Astrid & Geurt de woonprofessionals

Bezoekers bekeken ook