Woondecor Martens

Woondecor Martens is een Woonwinkel gelegen aan Stationsstraat 43 in Ermelo.

Meer informatie over Woondecor Martens in Ermelo

WoondecorMartens is een winkel die verschillende soorten raamdecoratie en vloerbedekking aanbiedt. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan gordijnen, shutters en vloerbedekkingen zoals laminaat, vinyl en marmoleum. Daarnaast bieden ze ook gratis stoffering van trappen aan, waarbij tapijt, linoleum en synthetisch vinyl als opties beschikbaar zijn. WoondecorMartens levert ook project vloerbedekking aan bedrijven en instellingen tegen lage prijzen en is betrokken bij het hele proces, van offerte tot oplevering. Ze hebben een showroom in Ermelo, waar de koffie altijd klaar staat. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Het assortiment van WoondecorMartens omvat onder andere gordijnen, vloeren, raamdecoratie en slaapcomfort. Ze zijn ook dealer van verschillende merken en bieden producten zoals boxsprings, bedden, matrassen en hoofdkussens aan.

Wil je weten wat Woondecor Martens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woondecor Martens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woondecor Martens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woondecor Martens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Woondecor Martens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woondecor Martens

Bezoekers bekeken ook