Xenos Ermelo

Xenos Ermelo is een Woonwinkel gelegen aan Branderskamp 7 in Ermelo.

Meer informatie over Xenos Ermelo in Ermelo

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland, waar alles net even anders is. Met bijna 150 filialen in Nederland is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule. De winkel begon als onderdeel van de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waarbij artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Xenos groeide uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Het distributiecentrum in Waalwijk zorgt ervoor dat de filialen dagelijks worden bevoorraad met nieuwe producten. Je kunt ook online shoppen bij Xenos. Daarnaast biedt Xenos klantenservice aan via telefoon en contactformulier. Je kunt ook je dichtstbijzijnde Xenos winkel vinden via de website. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste online bestelling. Blijf op de hoogte via de social media kanalen van Xenos.

Wil je weten wat Xenos Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xenos Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xenos Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xenos Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Xenos Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xenos Ermelo

Bezoekers bekeken ook