Blij van Bewegen

Blij van Bewegen is een Sportclub gelegen aan Konijnenwal 24 in Ermelo.

Meer informatie over Blij van Bewegen in Ermelo

Ontdek hoe leuk sporten bij ons is en vraag een gratis proefles aan. Je kunt lekker buiten sporten op jouw eigen niveau, onder begeleiding van coach Jonna. Door afwisseling van kracht- en tempo-oefeningen werk je aan een sterker lichaam en een betere conditie. De trainingen zijn zeer afwisselend en je jogt op je eigen tempo. Daarnaast zijn er ook Mama&Fit lessen beschikbaar voor zwangere vrouwen en vrouwen die net bevallen zijn. Er is ook een groep voor 55-plussers die elke dinsdag traint op de parkeerplaats bij K.V. Dindoa in Ermelo. Deze groep richt zich op coördinatie, mobiliteit en spierkracht. De kosten zijn €2,50 per keer. Blij van Bewegen is een ideale manier om op een laagdrempelige manier te sporten en buiten te zijn. De lessen zijn gevarieerd en Jonna zorgt voor een positieve en professionele begeleiding. Je komt altijd thuis met energie en blijheid.

Wil je weten wat Blij van Bewegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blij van Bewegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blij van Bewegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blij van Bewegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Blij van Bewegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blij van Bewegen

Bezoekers bekeken ook