Korfbal Club Ermelo

Korfbal Club Ermelo is een Sportclub gelegen aan De Zanderij, Oude Telgterweg 203 in Ermelo.

Meer informatie over Korfbal Club Ermelo in Ermelo

Dindoa heeft een nieuwe wedstrijd op 28 oktober 2023 om 18:15 tegen Rohda. De vereniging is bezig met een crowdfunding voor renovatie en verduurzaming, waarbij annuïtaire leningen en periodiek aftrekbare giften worden gebruikt. Ze willen ook een flexibel lidmaatschap introduceren voor leden die niet meer wekelijks willen korfballen. Verder zijn er werkgroepen opgericht voor de renovatie van de sporthal, zoals voor de sportvloer en het dak en de wanden. Er is dringend behoefte aan vrijwilligers voor de kantinedienst en zaaldienst tijdens de zaalcompetitie. Daarnaast is de uitslag van de Rabo Clubsupport bekend, waarbij Rabobankleden konden stemmen op de vereniging. Casper Compagner heeft ook een knappe prestatie geleverd en is opgenomen in het team van bondscoach Barry Schep. De contactgegevens en websites van Dindoa zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Korfbal Club Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbal Club Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbal Club Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbal Club Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Korfbal Club Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbal Club Ermelo

Bezoekers bekeken ook