Watersportvereniging Ermelo

Watersportvereniging Ermelo is een Sportclub gelegen aan Palmbosweg 18 in Ermelo.

Meer informatie over Watersportvereniging Ermelo in Ermelo

De Water Sport Vereniging Ermelo heeft een Facebookpagina die alleen toegankelijk is voor leden. Er is een vergadering waarbij alle leden verplicht zijn om de oktoberlijst in te vullen. Op 21 oktober 2023 is er een dagactiviteit in het clubhuis Land's End. Verder zijn er verschillende nieuwsitems, waaronder een WOW-nominatie, een vrijkomende ligplaats, het 50-jarig bestaan van de vereniging, een nachttocht en een verandering in de aanvangstijd van de Bottervaart op 10 juni.

Wil je weten wat Watersportvereniging Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Watersportvereniging Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Watersportvereniging Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Watersportvereniging Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Watersportvereniging Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Watersportvereniging Ermelo

Bezoekers bekeken ook