Christengemeente Berea

Christengemeente Berea is een Kerk gelegen aan Sparrenlaan 4 in Ermelo.

Meer informatie over Christengemeente Berea in Ermelo

Welkom bij de Christengemeente Berea in Ermelo. Wij zijn een gemeente van gelovigen in Jezus Christus en wij aanvaarden de Bijbel als het Woord van God. Elke zondag komen we samen en daarnaast organiseren we huiskringen, Bijbelstudies en andere activiteiten voor alle leeftijden. Op onze website kun je de agenda bekijken voor onze samenkomsten en activiteiten. Mocht je meer informatie willen of een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je weten wat Christengemeente Berea verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christengemeente Berea of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christengemeente Berea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christengemeente Berea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Christengemeente Berea reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christengemeente Berea

Bezoekers bekeken ook