Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ermelo

Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ermelo is een Kerk gelegen aan Dominee Witteveenlaan 4 in Ermelo.

Meer informatie over Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ermelo in Ermelo

Op de vergadering van de Commissie van Onderzoek van de OGGiN op 22 januari is er geen student toegelaten. Op zaterdag 25 augustus zal dhr. P. de Boer bevestigd en ingewijd worden als lerend ouderling te Echteld-Ochten. De bevestiging zal om 10.00 uur plaatsvinden door ds. G. Gerritsen en de intrede om 14.00 uur. Verder worden er verschillende beroepen gedaan, waaronder voor lerend ouderling Dhr. D. Monster, Dhr. G. Gerritsen, Dhr. Th.L. Zwartbol, Dhr. P. van Veen, Dhr. A.F.R. van de Veen en Dhr. H.H. Romkes. Daarnaast worden er ook beroepen gedaan voor predikant, waaronder Kand. G. Gerritsen en Kand. A.F.R. van de Veen.

Wil je weten wat Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ermelo

Bezoekers bekeken ook