st.ek

st.ek is een Kerk gelegen aan Horsterweg 150 in Ermelo.

Meer informatie over st.ek in Ermelo

Kunststek is een organisatie in Ermelo die kunstenaars met elkaar verbindt. Ze hebben een galerielocatie waar exposities en lezingen plaatsvinden. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen via het contactformulier op hun website of door een e-mail te sturen naar secretaris@kunststek.com. Andere manieren om met hen in contact te komen zijn via de kunstcommissie of door te bellen naar +31(0)6 - 407 698 37. Kunststek publiceert ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven en je kunt eerdere nieuwsbrieven bekijken op hun website. Ermelo heeft veel kunstenaars en de kunstenaars die deelnemen aan de exposities van Kunststek zijn slechts het topje van de ijsberg.

Wil je weten wat st.ek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van st.ek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij st.ek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je st.ek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar st.ek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. st.ek

Bezoekers bekeken ook