Christengemeente Ermelo

Christengemeente Ermelo is een Kerk gelegen aan Zeeweg 100 in Ermelo.

Meer informatie over Christengemeente Ermelo in Ermelo

Christengemeente Ermelo is een plaatselijke gemeente die sinds 1 januari 2012 bestaat. Ze streven ernaar om een gemeenschap te zijn die het evangelie verspreidt, discipelen maakt en waar onderlinge liefde merkbaar is. Ze willen mensen leren om Jezus te volgen en gehoorzamen. Op hun website kun je meer informatie vinden over wie Jezus Christus is en je kunt contact met hen opnemen als je daar meer over wilt weten. Daarnaast kun je ook langskomen op één van hun zondagse samenkomsten. Op de website kun je ook snel naar verschillende menu's navigeren, zoals de laatste preken en de verbonden waar de gemeente mee samenwerkt.

Wil je weten wat Christengemeente Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christengemeente Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christengemeente Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christengemeente Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Christengemeente Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christengemeente Ermelo

Bezoekers bekeken ook