ECHOS Home Ermelo

ECHOS Home Ermelo is een Restaurant gelegen aan Leuvenumseweg 68 in Ermelo.

Meer informatie over ECHOS Home Ermelo in Ermelo

Stichting ECHOS homes is een welzijnsorganisatie die zich inzet voor het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront, zowel in binnen- als buitenland. Ze exploiteren militaire tehuizen die dienen als een "thuis ver van huis" voor militairen. De ECHOS homes zijn niet alleen bedoeld voor actieve militairen en veteranen, maar ook voor bedrijven, particulieren en andere bezoekers zoals toeristen en politie. In deze huizen kunnen mensen elkaar ontmoeten, ontspannen en worden ze goed verzorgd. Daarnaast maken de ECHOS homes deel uit van het landelijke netwerk van Veteranen Ontmoetingscentra, waar veteranen steun kunnen vinden. De organisatie heeft ook verschillende locaties en biedt mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en werkgelegenheid. Ze organiseren ook evenementen en zijn aanwezig bij oefeningen en uitzendingen in het buitenland. Mensen kunnen contact opnemen met de organisatie via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat ECHOS Home Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ECHOS Home Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ECHOS Home Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ECHOS Home Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar ECHOS Home Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ECHOS Home Ermelo

Bezoekers bekeken ook