Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Ermelo

Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Ermelo is een Kerk gelegen aan Dirk Staalweg 43 in Ermelo.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Ermelo in Ermelo

De Rehobothkerk in Ermelo is een Nederlandse Gereformeerde Kerk die Christus centraal stelt en wil bouwen aan Zijn gemeente. Ze streven ernaar om een liefdevolle en bewogen gemeenschap te zijn voor iedereen, geïnspireerd door Gods Woord en Geest. Vanaf 1 mei 2023 zijn de Gereformeerde Kerken in Nederland (vrijgemaakt) en de Nederlands Gereformeerde Kerken samengevoegd tot de Nederlandse Gereformeerde Kerken. Ondanks deze vereniging zal de Rehobothkerk in Ermelo blijven bestaan als streekgemeente voor Ermelo, Putten en Harderwijk, naast de NGK. Op de website van de kerk zijn links te vinden naar meer informatie, contactgegevens en de mogelijkheid om de kerk te volgen en een bericht te sturen.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Ermelo

Bezoekers bekeken ook