GGz Centraal - Beukenrode

GGz Centraal - Beukenrode is een Restaurant gelegen aan in Ermelo.

Meer informatie over GGz Centraal - Beukenrode in Ermelo

Saskia Tromp werkt als kinder- en jeugd en beleidspsychiater mee aan de opbouw van MetMaya. In Ermelo en Almere worden RTMS-behandelingen aangeboden bij depressie en OCD. De Christelijke Hogeschool Ede is gestart met de nieuwe post-hbo's Verpleegkundig leiderschap in de geestelijke gezondheidszorg. Het team van GGz Centraal heeft succesvol deelgenomen aan de jaarlijkse SocialRun. Van 25 tot 29 september zijn er werkzaamheden op de Utrechtseweg en Stichtse Rotonde in Amersfoort. Jaap Segaar, klinisch psycholoog, helpt mensen hun vermogen om eigen gedrag te evalueren en te verbeteren. Er zijn ook verschillende evenementen en initiatieven om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en tieners met psychiatrische aandoeningen te helpen. Daarnaast wordt informatie gegeven over bewegingsstoornissen in de psychiatrie.

Wil je weten wat GGz Centraal - Beukenrode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GGz Centraal - Beukenrode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GGz Centraal - Beukenrode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GGz Centraal - Beukenrode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar GGz Centraal - Beukenrode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GGz Centraal – Beukenrode

Bezoekers bekeken ook