Grand Café Het Postkantoor Ermelo

Grand Café Het Postkantoor Ermelo is een Restaurant gelegen aan Stationsstraat 78 in Ermelo.

Meer informatie over Grand Café Het Postkantoor Ermelo in Ermelo

Het Grand Café Het Postkantoor in Ermelo is open en nodigt gasten uit om te genieten van heerlijke gerechten, een potje jeu de boules of koffie met gebak. Reserveringen kunnen gemaakt worden via telefoonnummer 0341-550868 of per e-mail naar info@restauranthetpostkantoor.nl. De website van het café wordt momenteel geüpdatet, maar de menukaart is nog steeds beschikbaar. Daarnaast kunnen gasten op de hoogte blijven van nieuwtjes en acties via de Instagram-pagina. De openingstijden van het café zijn van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 22.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 00.00 uur en op maandag en zondag is het café gesloten.

Wil je weten wat Grand Café Het Postkantoor Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café Het Postkantoor Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café Het Postkantoor Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café Het Postkantoor Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Grand Café Het Postkantoor Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café Het Postkantoor Ermelo

Bezoekers bekeken ook