Hulpplus

Hulpplus is een Winkel gelegen aan Stationsstraat 74 in Ermelo.

Meer informatie over Hulpplus in Ermelo

Er zijn meer dan 10.000 verschillende hulpmiddelen en gemaksproducten beschikbaar. Enkele aanbiedingen zijn onder andere de Flexyfoot opvouwbare stok Derby in zwart of blauw, krukken met een anatomische zachte greep inclusief Flexyfoot in diverse kleuren per paar, hygiënische opvangzakken voor een toiletstoel in een verpakking van 20 stuks, de BBrain muziekspeler met eenvoudige bediening en ideaal voor mensen met dementie, de Bloeddrukmeter Beurer BM44, de superlichte rolstoel G-Logic Excel in diverse maten en kleuren, de sta-op stoel draaimodel Turning Cloë in diverse kleuren, CGRIPP voor onbezorgd boodschappen doen in coronatijd met 4 paar, de lichtgewicht Rehasense Stylus rollator die slechts 6,4 kg weegt. De tekst herhaalt deze aanbiedingen nogmaals.

Wil je weten wat Hulpplus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hulpplus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hulpplus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hulpplus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Hulpplus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hulpplus

Bezoekers bekeken ook