Kapel Staverden

Kapel Staverden is een Kerk gelegen aan Staverdenseweg 297 in Ermelo.

Meer informatie over Kapel Staverden in Ermelo

Kapel Staverden is een karakteristiek bouwwerk gelegen op de Veluwe, in de buurt van Kasteel Staverden. Met zijn witgeschilderde wanden, gedrukte tongewelf, rode plavuizen en glas-in-loodramen is het een verrassende verschijning in de bosrijke omgeving. Naast wekelijkse kerkdiensten wordt de kapel ook gebruikt als trouwlocatie. Iedere zondag vinden er kerkdiensten plaats, georganiseerd door de Hervormde gemeente te Ermelo. In de zomermaanden zijn er ook trekkersdiensten in het bos naast de kapel. Kapel Staverden is ook beschikbaar als trouwlocatie voor mensen van buiten de hervormde gemeente Ermelo. De kapel biedt een sfeervolle plek voor huwelijksceremonies. Op de kapel prijkt een windwijzer met een witte pauw, het symbool van Staverden. Bruidsparen die in de kapel trouwen krijgen twee witte pauwenveren als geluksbrenger en aandenken aan hun huwelijksdag. Kapel Staverden wordt beschreven als een unieke plek omringd door rust, ruimte en natuur.

Wil je weten wat Kapel Staverden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapel Staverden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapel Staverden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapel Staverden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Kapel Staverden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapel Staverden

Bezoekers bekeken ook