Kerkelijk Centrum Ermelo

Kerkelijk Centrum Ermelo is een Kerk gelegen aan Jeugdkant 16 in Ermelo.

Meer informatie over Kerkelijk Centrum Ermelo in Ermelo

In de kerkdienst van afgelopen zondag las André Priem de Tien Woorden voor. Deze woorden bevatten onder andere de boodschap om God te vereren, Hem in gedachten te houden en Zijn naam met eerbied te gebruiken. Ook werd benadrukt om op de zevende dag rust te nemen en te vieren dat we bevrijde mensen zijn. Verder werd er opgeroepen om respect te hebben voor ouders, het leven van anderen te beschermen en eerlijk te zijn over anderen. Tot slot werd benadrukt om blij te zijn met wat je hebt en te delen met anderen. Daarnaast wordt er in het nieuwsbericht vermeld dat er voedsel wordt ingezameld voor de voedselbank op Dankdag voor Gewas en Arbeid. Er wordt ook verwezen naar de verschillende wijkgemeenten en de organisatie van de kerk, inclusief het kerkelijk bureau.

Wil je weten wat Kerkelijk Centrum Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkelijk Centrum Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkelijk Centrum Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkelijk Centrum Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Kerkelijk Centrum Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkelijk Centrum Ermelo

Bezoekers bekeken ook