Sparta Ermelo

Sparta Ermelo is een Sportclub gelegen aan Groenling 33 in Ermelo.

Meer informatie over Sparta Ermelo in Ermelo

GV Sparta Ermelo is een gymnastiekvereniging in Ermelo die al sinds 1913 actief is. Ze bieden lessen aan in gym & turnen, trampolinespringen, freerunnen, dansen en meer-bewegen-voor-ouderen. De lessen worden gegeven door opgeleide lesgevers en trainers met een KNGU-licentie. Er zijn ook selectiegroepen voor trampolinespringen, turnen en dansen die zich voorbereiden op wedstrijden. Veiligheid is belangrijk voor GV Sparta en ze hebben een veilig sportklimaat. De vereniging bestaat uit participerende leden en alle taken worden door vrijwilligers uitgevoerd. GV Sparta biedt haar leden persoonlijke groei, ontwikkeling en ontspanning. Ze hebben ook een keuzehulp op hun website om te bepalen welke sport geschikt is voor jou op basis van leeftijd.

Wil je weten wat Sparta Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sparta Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sparta Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sparta Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Sparta Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sparta Ermelo

Bezoekers bekeken ook