Lukaskerk

Lukaskerk is een Kerk gelegen aan Van Asch van Wijcklaan 65 in Ermelo.

Meer informatie over Lukaskerk in Ermelo

De Lukaskerk op het landgoed Veldwijk biedt ruimte voor verschillende activiteiten zoals vieringen, ontmoetingen, meditaties, muziek, beraad en bezinning. Elke zondagochtend is er een viering om 10.15 uur, geleid door een van de geestelijk verzorgers. Voor vragen over de diensten of om de nieuwsbrieven te ontvangen, kan er contact worden opgenomen met het secretariaat geestelijke verzorging via telefoonnummer 0341 566566. Het secretariaat is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 - 14.00 uur. De Lukaskerk bevindt zich op het landgoed Veldwijk, waar ook andere gebouwen en afdelingen te vinden zijn. Voor meer informatie hierover kan de overzichtspagina van Veldwijk worden geraadpleegd. De contactgegevens en folders zijn beschikbaar.

Wil je weten wat Lukaskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lukaskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lukaskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lukaskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Lukaskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lukaskerk

Bezoekers bekeken ook