NGK Ermelo

NGK Ermelo is een Kerk gelegen aan Van Beekweg 15 in Ermelo.

Meer informatie over NGK Ermelo in Ermelo

De Nederlandse Gereformeerde Kerk in Ermelo, ook wel NGK Ermelo genoemd, is een hartelijke christelijke streekgemeente met ruim 300 leden uit Ermelo, Harderwijk en Putten. Ze zijn verbonden door het hoopvolle evangelie van Jezus en willen daaruit leren leven. Iedereen is welkom om de kerkdiensten bij te wonen, waarin ze God en elkaar hopen te ontmoeten. Er is een programma voor kinderen en oppas voor de allerkleinsten. Na de dienst is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast organiseert de gemeente ook jeugdgroepen, bijbelkringen en andere sociale activiteiten. Op de website en via Facebook kunt u meer informatie vinden over wat er allemaal gebeurt binnen de gemeente. Voor contactgegevens kunt u terecht op de website van NGK Ermelo.

Wil je weten wat NGK Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NGK Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NGK Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NGK Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar NGK Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NGK Ermelo

Bezoekers bekeken ook