Oecumenische Vereniging de Zendingskerk

Oecumenische Vereniging de Zendingskerk is een Protestantse kerk gelegen aan Harderwijkerweg 10 in Ermelo.

Meer informatie over Oecumenische Vereniging de Zendingskerk in Ermelo

Welkom in de Zendingskerk! In deze kerk vinden regelmatig kerkdiensten plaats. Als je benieuwd bent naar de adresgegevens, kun je die hier vinden. We staan altijd klaar om iets voor je te betekenen, dus als je vragen of hulp nodig hebt, laat het ons weten. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten, zoals de jaarlijkse oogstdienst en de samenwerking met de Voedselbank. Wil je snel naar een specifieke pagina? Gebruik dan de 'Snel naar' sectie. Helaas is er op dit moment geen nieuws te melden. Ben je benieuwd naar de wijkgemeenten of wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op de desbetreffende pagina's. Voor administratieve zaken kun je terecht bij ons kerkelijk bureau.

Wil je weten wat Oecumenische Vereniging de Zendingskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oecumenische Vereniging de Zendingskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oecumenische Vereniging de Zendingskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oecumenische Vereniging de Zendingskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Oecumenische Vereniging de Zendingskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oecumenische Vereniging de Zendingskerk

Bezoekers bekeken ook