Westerkerk

Westerkerk is een Protestantse kerk gelegen aan Oude Nijkerkerweg 4 in Ermelo.

Meer informatie over Westerkerk in Ermelo

In de Westerkerk worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een leerhuis over groen leven en geloven, een filmavond voor de kindernevendienst en een leerhuis over de Joodse Jezus. Tijdens de dienst van afgelopen zondag werden de Tien Woorden voorgelezen, waarin onder andere werd benadrukt om God te vereren, de rustdag te vieren en respect te hebben voor ouders. Op 29 oktober zal er een inzameling zijn voor de voedselbank op Dankdag voor Gewas en Arbeid. Daarnaast zijn er verschillende wijkgemeenten en is er een kerkelijk bureau aanwezig.

Wil je weten wat Westerkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Westerkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Westerkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Westerkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Westerkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Westerkerk

Bezoekers bekeken ook