Opstandingskerk

Opstandingskerk is een Kerk gelegen aan Slangenkamp 2-4 in Ermelo.

Meer informatie over Opstandingskerk in Ermelo

De Opstandingskerk in Ermelo is een belangrijke locatie voor cliënten, vrijwilligers, familie en bewoners van Ermelo. Er worden speciale zondagse vieringen gehouden en er is een bewonerskoor. De kerk wordt ook gebruikt door de dienst geestelijke verzorging voor individuele begeleiding van cliënten en huiskamervieringen. Daarnaast worden uitvaarten en afscheidsvieringen vaak verzorgd vanuit de kerk. Het gebouw wordt ook gebruikt voor grote bijeenkomsten vanuit de zorggroep. De Opstandingskerk is een beeldbepalend gebouw op het woonzorgpark en wordt omringd door een goed verzorgd terrein waar bezoekers kunnen parkeren en wandelingen kunnen maken.

Wil je weten wat Opstandingskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Opstandingskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opstandingskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opstandingskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Opstandingskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Opstandingskerk

Bezoekers bekeken ook