Stichting Trekkersdiensten Staverden

Stichting Trekkersdiensten Staverden is een Kerk gelegen aan Putterweg 59 in Ermelo.

Meer informatie over Stichting Trekkersdiensten Staverden in Ermelo

De Trekkersdiensten in Staverden zijn onderdeel van de Onderwegkerken, interkerkelijke vieringen voor mensen die letterlijk onderweg zijn. De diensten worden georganiseerd door de Stichting Trekkersdiensten Staverden en vinden plaats op tien zondagen in juni, juli en augustus. Ze hebben een ontspannen en informele sfeer en duren gemiddeld één uur. Tijdens de diensten is er naast een korte overdenking ook veel ruimte voor zang en muziek. Bij droog weer worden de diensten gehouden op een open plek in het bos naast de Kapel aan de Staverdenseweg. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken. De stichting is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Wil je weten wat Stichting Trekkersdiensten Staverden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Trekkersdiensten Staverden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Trekkersdiensten Staverden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Trekkersdiensten Staverden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Stichting Trekkersdiensten Staverden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Trekkersdiensten Staverden

Bezoekers bekeken ook