Oude School Ermelo

Oude School Ermelo is een Restaurant gelegen aan Witteland 4 in Ermelo.

Meer informatie over Oude School Ermelo in Ermelo

Restaurant 'De Oude School' bevindt zich op een unieke locatie aan de Witteland 4. Het restaurant is volledig gerenoveerd en heeft een moderne sfeer. Het maakt deel uit van het woonzorgpark in Ermelo, waar iedereen welkom is. In het restaurant werken (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking, die onder begeleiding vaardigheden leren zoals koken, bedienen en samenwerken. Je kunt hier genieten van koffie, een borrel of een heerlijke lunch, waarbij alle lekkernijen uit de eigen bakkerij komen. Daarnaast is het mogelijk om hier je verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft te vieren. Ook zijn er vergaderzalen beschikbaar. Het restaurant heeft positieve recensies ontvangen, zoals: "Als je niet in het centrum wilt lunchen is dit een goed alternatief. Aardige bediening, eerste klas food. Brood uit eigen bakkerij. Zeer schappelijke prijzen.".

Wil je weten wat Oude School Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oude School Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oude School Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude School Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Oude School Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oude School Ermelo

Bezoekers bekeken ook