Pasto Ermelo

Pasto Ermelo is een Restaurant gelegen aan Molenaarsplein 2 in Ermelo.

Meer informatie over Pasto Ermelo in Ermelo

Het zomerseizoen is bijna voorbij en hoewel we graag langer buiten hadden gezeten, is het ook fijn om binnen te genieten met kaarsjes aan. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe menukaart voor het komende najaar/winterseizoen, met heerlijke gerechten en de bekende klassiekers van Pasto. Ook de wijnkaart wordt vernieuwd, zodat er weer nieuwe lekkernijen kunnen worden geserveerd. Voor Kerst is Pasto op beide dagen geopend voor lunch en diner. Er is een speciaal luncharrangement samengesteld en voor het diner kan er à la carte gekozen worden. Er zijn ook Kerstspecials om het diner extra feestelijk te maken. Reserveren kan online via de reserveringsmodule. Daarnaast is er nieuws: Pasto heeft een nieuw restaurant geopend in Heenvliet genaamd MARKT1, met een compleet ander concept en een diverse internationale keuken. Het restaurant heeft dezelfde warme en gezellige sfeer als Pasto. Tot slot zijn er twee vestigingen van Pasto, in Berkel en Rodenrijs en in Ermelo, waar je terecht kunt voor lunch en diner.

Wil je weten wat Pasto Ermelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pasto Ermelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pasto Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pasto Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Pasto Ermelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pasto Ermelo

Bezoekers bekeken ook