Proeverij de Ontmoeting

Proeverij de Ontmoeting is een Restaurant gelegen aan Stationsstraat 133 in Ermelo.

Meer informatie over Proeverij de Ontmoeting in Ermelo

Proeverij de Ontmoeting in Ermelo is de ontmoetingsplek voor verschillende doelgroepen, zoals winkelend publiek, toeristen, zakenmensen en mensen met een verstandelijke beperking. Het restaurant biedt een combinatie van een lunchroom, koffie- en theewinkel en een bonbonnerie. Alle werkzaamheden worden verricht door mensen met een verstandelijke beperking, die hiervoor diverse (horeca-)opleidingen hebben gevolgd. De inrichting van Proeverij de Ontmoeting is bijzonder en heeft een smaakvol design met moderne vermaak-elementen. Het concept van de proeverij is gericht op de toekomst van winkelen, waarbij ook mensen met een beperking worden gezien als mensen met talenten. De medewerkers met een verstandelijke beperking nemen de tijd om de gasten op voortreffelijke wijze te bedienen en maken graag een gezellig praatje. Bij Proeverij de Ontmoeting kun je terecht voor restaurantmaaltijden, koffie, thee, chocoladeworkshops en zakelijke arrangementen. Om teleurstellingen te voorkomen, is het mogelijk om te reserveren via het invullen van een formulier op de website of door te bellen naar het telefoonnummer 0341-553 286. Het adres van Proeverij de Ontmoeting is niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Proeverij de Ontmoeting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeverij de Ontmoeting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeverij de Ontmoeting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeverij de Ontmoeting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Proeverij de Ontmoeting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeverij de Ontmoeting

Bezoekers bekeken ook