Rehoboth kerk

Rehoboth kerk is een Kerk gelegen aan Dirk Staalweg 43 in Ermelo.

Meer informatie over Rehoboth kerk in Ermelo

De Rehobothkerk in Ermelo is een Nederlandse Gereformeerde Kerk waar Christus centraal staat en Zijn gemeente wordt opgebouwd. Ze streven ernaar om een liefdevolle en bewogen gemeenschap te zijn voor iedereen, geïnspireerd door Gods Woord en Geest. Vanaf 1 mei 2023 zullen de Gereformeerde Kerken in Nederland (vrijgemaakt) en de Nederlands Gereformeerde Kerken verenigd zijn in de Nederlandse Gereformeerde Kerken, maar de Rehobothkerk in Ermelo zal blijven bestaan als een streekgemeente voor Ermelo, Putten en Harderwijk. Op de website van de kerk kun je meer informatie vinden, evenals contactgegevens en de mogelijkheid om een bericht te sturen.

Wil je weten wat Rehoboth kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rehoboth kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rehoboth kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rehoboth kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Rehoboth kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rehoboth kerk

Bezoekers bekeken ook