Restaurant Boshuis Drie

Restaurant Boshuis Drie is een Restaurant gelegen aan Sprielderweg 205 in Ermelo.

Meer informatie over Restaurant Boshuis Drie in Ermelo

In het Boshuis, gelegen in de oudste bossen van Nederland, word je hartelijk welkom geheten in een monumentale Veluwse boerderij uit 1765. Of je nu komt voor koffie met huisgemaakt gebak, lunch of diner, het team is trots om je te mogen ontvangen. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend voor koffie en huisgemaakt gebak vanaf 10:30 uur. Vanaf 11:30 uur is de keukenbrigade paraat voor een lunch van de kleine kaart of een uitgebreide warme lunch. Voor het diner biedt het Boshuis een á la carte menu aan met diverse vlees, vis en vegetarische gerechten, evenals wildspecialiteiten gedurende het hele jaar. Het restaurant werkt met verse en eerlijke seizoensgebonden producten, zoals huisgerookte zalm en wildstoofschotel van Veluws wild. Reserveringen voor het diner worden aangenomen van 17:00 tot 18:00 uur en het restaurant sluit om 20:00 uur. Het Boshuis is ook te combineren met een lunch bij collega's, een boswandeling of fietstocht, en activiteiten met partners. Volg het Boshuis op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Restaurant Boshuis Drie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Boshuis Drie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Boshuis Drie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Boshuis Drie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Restaurant Boshuis Drie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Boshuis Drie

Bezoekers bekeken ook