Sotto Wijnkelders & proeflounge

Sotto Wijnkelders & proeflounge is een Restaurant gelegen aan Stationsstraat 4 in Ermelo.

Meer informatie over Sotto Wijnkelders & proeflounge in Ermelo

Sotto is een proeflokaal dat is ontstaan uit de passie voor wijn en gastronomie. Ze bieden exclusieve privé wijnkluizen, een professioneel uitgeruste keuken en een sfeervolle ruimte voor vergaderingen, proeverijen, ontvangsten en presentaties. Sotto is gevestigd in de kelder van "Het Huis" in Ermelo en is onderdeel van Wijnkoperij Agneau BV. Ze nodigen mensen uit voor een persoonlijke rondleiding om de diverse mogelijkheden van Sotto te laten zien. Daarnaast hebben ze ook verschillende evenementen, zoals een wijn/spijs beleving op Kerstavond 2023 en een wijnmakersdiner met Weingut Rieger Baden op 18 november 2023. Ook is er een Barolo en Truffel wijnmakersdiner gepland op donderdagavond 26 oktober.

Wil je weten wat Sotto Wijnkelders & proeflounge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sotto Wijnkelders & proeflounge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sotto Wijnkelders & proeflounge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sotto Wijnkelders & proeflounge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Sotto Wijnkelders & proeflounge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sotto Wijnkelders & proeflounge

Bezoekers bekeken ook