Wok-inn Wereldkeuken

Wok-inn Wereldkeuken is een Restaurant gelegen aan Palmbosweg 20, 20-B in Ermelo.

Meer informatie over Wok-inn Wereldkeuken in Ermelo

Bij Wok-inn Wereldkeuken in Ermelo kun je met elkaar uit eten gaan en genieten van verschillende gerechten. Je kunt online reserveren om zeker te zijn van een tafel. De prijs is vast en je kunt onbeperkt eten en drinken. Het restaurant heeft een lopend buffet met 30 Oosterse gerechten en voor kinderen zijn er pannenkoeken, poffertjes, friet, snacks en pizza. Je kunt ook zelf je gerecht samenstellen en aan de kok geven om te wokken. Er is ook een uitgebreid dessertbuffet met ijs, fruit, salades en een chocoladefontein. Het restaurant heeft ook een Green Egg waarop onder andere American steak en kip worden bereid. Je kunt een kijkje nemen in het restaurant en contact opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Wok-inn Wereldkeuken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wok-inn Wereldkeuken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wok-inn Wereldkeuken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wok-inn Wereldkeuken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ermelo. Opzoek naar Wok-inn Wereldkeuken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wok-inn Wereldkeuken

Bezoekers bekeken ook